free css templates
Mobirise

Céges (online, tantermi és kihelyezett) nyelvi képzések

A Der Die Das Nyelviskola vállalja nyelvi tanfolyamok szervezését és lebonyolítását az Ön cégénél, vagy a nyelviskola tantermeiben, vagy online formában. Tanfolyamtípusainkkal teljes mértékben alkalmazkodunk Partnereink igényeihez. 


Az általános nyelvi képzés mellett szakmai, szaknyelvi tartalmú, üzleti nyelvi képzésekkel, valamint cég- és pozícióspecifikus tartalmú nyelvi oktatási anyaggal állunk az Önök rendelkezésére. A nyelvi képzésre jelentkezők részére ingyenes előzetes tudásszint felmérést biztosítunk. Nyelvi képzéseinket konkrét célkitűzéssel indítjuk, továbbá pontosan meghatározzuk a kimeneti szintet. Az órák időpontját és intenzitását a képzésben résztvevők munkaidejéhez, illetve a Partner cég elvárásaihoz igazítjuk.

Intézményünkben a munkafolyamatok szervezése, bonyolítása és értékelése közel három évtizedes tapasztalaton alapuló kidolgozott rendszer szerint történik. E rendszer keretében nyelviskolánk a partnerek igényeit maximálisan szem előtt tartva, meghatározott minőségcélokkal, konkrét minőségpolitikával rendelkezik, melynek célja a hatékonyság és a minőség folyamatos fejlesztése.

Képzési programjaink 30 illetve 60 órás egymásra épülő modulokból álló képzési programok szintrendszere és tananyaga is megfelel a szakmai elvárásoknak. Az adott modult befejező csoportjaink számára a továbbhaladás lehetősége folyamatosan biztosított.


Bejelentés alapján működő Felnőttképző Intézmény Nyilvántartási szám: B/2020/001289 

MobiriseDer Die Das Nyelviskola
Ahol élmény a tanulás, garantált a minőség !

© Copyright 2019 Mobirise - All Rights Reserved