create your own site for free
Mobirise

Céges nyelvi képzések

A Der Die Das Nyelviskola vállalja nyelvi tanfolyamok szervezését és lebonyolítását az Ön cégének cégénél, vagy a nyelviskola tantermeiben. Tanfolyamtípusainkkal teljes mértékben alkalmazkodunk Partnereink igényeihez. 


Az általános nyelvi képzés mellett szakmai, szaknyelvi tartalmú, üzleti nyelvi képzésekkel, valamint cég- és pozícióspecifikus tartalmú nyelvi oktatási anyaggal állunk az Önök rendelkezésére. A nyelvi képzésre jelentkezők részére ingyenes előzetes tudásszint felmérést biztosítunk. Nyelvi képzéseinket konkrét célkitűzéssel indítjuk, továbbá pontosan meghatározzuk a kimeneti szintet. Az órák időpontját és intenzitását a képzésben résztvevők munkaidejéhez, illetve a Partner cég elvárásaihoz igazítjuk.

Nyelviskolánk Engedélyezett Felnőttképzési Intézmény (E-000832/2014), ami a legrangosabb minősítésnek számít a nyelviskolák működésében. Ez a tanúsítvány garantálja, hogy iskolánkban szakmailag magas szintű oktatómunka folyik, valamint a szervezés és a háttérmunka is megfelel a törvényi és szakmai követelményeknek. Engedélyezett képzési programjainkat a Pest Megyei Kormányhivatal felügyeli.

Intézményünkben a munkafolyamatok szervezése, bonyolítása és értékelése kidolgozott minőségirányítási rendszer szerint történik. E rendszer keretében nyelviskolánk a partnerek igényeit maximálisan szem előtt tartva, meghatározott minőségcélokkal, konkrét minőségpolitikával rendelkezik, melynek célja a hatékonyság és a minőség folyamatos fejlesztése.

Képzési programjaink engedélyezett képzési programok, ez azt jelenti, hogy az általunk oktatott képzési programok államilag elfogadott tematikán alapulnak, továbbá a kidolgozott szintrendszer és a tananyag is megfelel a törvényi és szakmai elvárásoknak. Az engedélyezett képzéseink ÁFA-mentesek.

Természetesen lehetőség van az Fktv. hatálya alá nem tartozó, szabadpiaci képzések igénylésére is. Ebben az esetben is ÁFA-mentesek a képzések, ám annak tartalma, óraszáma, feltételei nem kötöttek, egyéni igényekhez igazíthatóak.

Az engedélyezett programok lehetőséget biztosítanak az Önök számára, hogy nyelvi képzésüket állami forrásokból finanszírozzák, így nem szükséges pótlólagos erőforrásokat bevonni a nyelvi képzés megvalósításához.

Nyelvi képzési programjaink nyilvántartásba vételi száma:
német: E-000832/2014/C001,
angol: E-000832/2014/C002,
angol: E-000832/2014/C003.

Képzési modulok:
A különböző nyelvi szintek szerinti programok – 30 és 60 órás modulok – egymásra épülnek. Az adott modult befejező csoportjaink számára a továbbhaladás lehetősége folyamatosan biztosított.
Oktatott nyelvek: angol, német, magyar mint idegen nyelv

Konkrét képzési kínálatunkban minden esetben szerepel az, hogy a képzés a felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó ÁFA-mentes képzés vagy a törvény hatályán kívüli ÁFA-mentes szabadpiaci képzés.


Mobirise

Terembérlés

Belvárosban, csendes helyen lévő, Víz utca 2.sz. alatti iskolánkban igényesen kialakított termek (wifivel, projektorral is) bérelhetők a hétfőtől péntekig: 8-16 óráig, hétvégén: megbeszélés szerint.


Termeink (max.13 fő/terem) tárgyalásra, üzleti megbeszélésre, kisebb értekezletekre, de akár állásinterjúkra is alkalmasak.
Kérésre bekészítünk üdítőt, kávét, aprósüteményt.
Terembérleti alapdíj (terem nagyságától függően): 2.500 – 4.000.-Ft/óra. Tömbösített órák esetén kedvezményt adunk.
Egyéb szolgáltatás díja: (pl. projektor, kávé, aprósütemény) megegyezés szerint.


Der Die Das Nyelviskola
Ahol élmény a tanulás, garantált a minőség !

© Copyright 2019 Mobirise - All Rights Reserved