easy site maker
Mobirise

Céges (online, tantermi és kihelyezett) nyelvi képzések

A Der Die Das Nyelviskola vállalja nyelvi tanfolyamok szervezését és lebonyolítását az Ön cégénél, vagy a nyelviskola tantermeiben, vagy online formában. Tanfolyamtípusainkkal teljes mértékben alkalmazkodunk Partnereink igényeihez. 


Az általános nyelvi képzés mellett szakmai, szaknyelvi tartalmú, üzleti nyelvi képzésekkel, valamint cég- és pozícióspecifikus tartalmú nyelvi oktatási anyaggal állunk az Önök rendelkezésére. A nyelvi képzésre jelentkezők részére ingyenes előzetes tudásszint felmérést biztosítunk. Nyelvi képzéseinket konkrét célkitűzéssel indítjuk, továbbá pontosan meghatározzuk a kimeneti szintet. Az órák időpontját és intenzitását a képzésben résztvevők munkaidejéhez, illetve a Partner cég elvárásaihoz igazítjuk.

Intézményünkben a munkafolyamatok szervezése, bonyolítása és értékelése közel három évtizedes tapasztalaton alapuló kidolgozott rendszer szerint történik. E rendszer keretében nyelviskolánk a partnerek igényeit maximálisan szem előtt tartva, meghatározott minőségcélokkal, konkrét minőségpolitikával rendelkezik, melynek célja a hatékonyság és a minőség folyamatos fejlesztése.

Képzési programjaink 30 illetve 60 órás egymásra épülő modulokból álló képzési programok szintrendszere és tananyaga is megfelel a szakmai elvárásoknak. Az adott modult befejező csoportjaink számára a továbbhaladás lehetősége folyamatosan biztosított.


Bejelentés alapján működő Felnőttképző Intézmény Nyilvántartási szám: B/2020/001289 

Mobirise

Terembérlés

Belvárosban, csendes helyen lévő, Víz utca 2.sz. alatti iskolánkban különböző méretű, igényesen kialakított, klimatizált termek (wifivel, projektorral is) bérelhetők hétfőtől péntekig: 8-18 óráig, hétvégén: megbeszélés szerint.
Termeink (max.18 fő/terem) oktatásra, tárgyalásra, üzleti megbeszélésre, kisebb értekezletekre, workshopra, de akár állásinterjúkra is alkalmasak.
Terembérleti bruttó alapdíj (terem nagyságától függően): 3.000 – 6.000.-Ft/óra. Tömbösített órák esetén, valamint hosszabb távú bérletre kedvezményt adunk. A bérleti díj tartalmazza a közösségi terek, mellékhelyiségek, továbbá a nyugalom szigete érzést nyújtó 8 fős kerti kiülő használatát.
A bérlemény csendes, nyugodt környezetben, de mégis a város szívében, jól megközelíthető helyen található.

Der Die Das Nyelviskola
Ahol élmény a tanulás, garantált a minőség !

© Copyright 2019 Mobirise - All Rights Reserved