Der Die Das Nyelviskola

 

Ahol élmény a tanulás,

garantált a minőség!

 

Bemutatkozás

Nyelvtanfolyamok

Aktualitások

Nyelvvizsga

Tanáraink

Elérhetőség

Hasznos linkek

Képek

Tanáraink

 

A színvonalas oktatás biztosítása érdekében, a nyelviskolában megfelelő szakmai és módszertani felkészültséggel rendelkező, a nyelvtanítás iránt elhivatottságot érző, az új módszerek iránt fogékony, a felnőttképzésben gyakorlattal rendelkező, kellemes órai légkört teremtő, diplomás nyelvtanárok tanítanak, akik személyiségükből eredően odafigyelnek és törődnek a tanítványokkal, valamint betartják azt a tanítási módszert, amely a személyes törődést, odafigyelést és segítést helyezi a középpontba.

 

Igény esetén további külső óraadó tanárokat is bevonunk, akik szigorú szempontok szerint kiválasztott, kitűnő nyelvtanárok.

 

Oktatóinkkal rendszeresen megbeszéléseket tartunk, amelyeken egyeztetjük az új módszertani lehetőségeket, megoldásokat, valamint egyéb szakmai tapasztalatokat, kérdéseket. Emellett módszertani ötletbörzék keretében vitatjuk meg a további újítások lehetőségeit. A nyelvtanárok részére folyamatos továbbképzési lehetőséget és megfelelő anyagi megbecsülést biztosítunk.

 

A minőségi nyelvoktatás biztosítása érdekében a nyelvtanáraink oktatói munkáját a nyelviskola vezetősége folyamatosan ellenőrzi, emellett nagy hangsúlyt fektetünk a diákjaink véleményére. Tanítványainktól rendszeresen kérjük az elégedettséget mérő kérdőívek kitöltését, így pontos visszajelzést kapunk tanáraink munkájáról.

 

Oktatói munkánk színvonalát diákjaink eddig is nagymértékben segítették, jobbító szándékú ötleteikkel, és olykor szigorú kritikájukkal.

 

Köszönet érte!